1 september 2024

Het nieuwe gezicht van jouw glasvezelcooperatie

“Waar is het oude vertrouwde logo van mijn glasvezelcoöperatie gebleven?” vraag je je wellicht af nu je de eerste nieuwsbrief met onze nieuwe huisstijl hebt ontvangen.

Wel, na bijna 8 jaar gebruik te hebben gemaakt van het oude, technisch georiënteerde logo van de gestileerde glasvezels, kwamen wij op een punt dat wij afscheid wilden nemen van de focus op de initiële ledenwerving. Die focus was nodig om voldoende leden aan ons te binden om tot de aanleg van een levensvatbaar glasvezelnetwerk te komen.

Wij hebben inmiddels bewezen een levensvatbare coöperatie te zijn. Nu de pioniersfase achter ons ligt gaan wij onze focus verleggen op de verdichting van ons netwerk. Daarbij willen wij de kwaliteit en de concurrerende prijs nadrukkelijker onder het voetlicht brengen. Daar past dan ook een modern, aansprekend logo bij. Met warme kleuren verbindt de glasvezel, het hart van onze coöperatie, ons allen met elkaar en met rest van de wereld.

Dit nieuwe logo vormt ook de basis voor onze nieuwe website die sinds enkele dagen live is en die aansprekender is voor geïnteresseerden om zich, ook letterlijk bij ons aan te sluiten.

Joost Bol, voorzitter Midden-BrabantGlas.

Actueel