10 augustus 2024

Klantbeoordelingen gezocht!

Zoals bekend hebben we een nieuwe website. Deze vernieuwing is een logische stap in de ontwikkelingen die onze coöperatie heeft doorgemaakt de afgelopen jaren. Waar we ons in de beginjaren vooral richtten op het aanleggen van glasvezel, is de focus verschoven naar het verdichten van ons netwerk (het aansluiten van nog niet verbonden bewoners). We willen daarom potentiële nieuwe leden, die onze website bezoeken, enthousiasmeren. Ook jij kunt ons hierbij helpen. Of je nu een particulier lid bent of een zakelijke relatie, jouw mening is van onschatbare waarde. Deel daarom jouw positieve ervaringen met ons. Dit helpt potentiële nieuwe leden om een goed beeld te kunnen vormen van wie we zijn en wat we te bieden hebben.

Hoe schrijf je een klantbeoordeling?

Hierbij een paar voorbeelden. Sluit je ervaring af met je naam of bedrijfsnaam en woonplaats.

Voorbeeld 1: “Ik ben ontzettend blij met de overstap naar de glasvezel coöperatie. De internetsnelheid is ongeëvenaard; ik kan nu zonder enige vertraging werken, streamen en gamen. Waar ik voorheen regelmatig last had van traag internet, geniet ik nu van een stabiele en razendsnelle verbinding. Dit is echt een gamechanger voor mijn dagelijkse activiteiten!”

Voorbeeld 2: “De overstap naar de glasvezel coöperatie is een van de beste beslissingen die ik heb genomen. Het installatieproces was eenvoudig en snel, en de klantenservice was behulpzaam en vriendelijk. Sindsdien heb ik geen problemen meer gehad en geniet ik van het gemak van een betrouwbare internetverbinding. Het hele proces, van aanmelding tot dagelijks gebruik, was zo moeiteloos dat ik het iedereen zou aanraden.”

Voorbeeld 3: “Wat mij het meest bevalt aan de glasvezel coöperatie is de constante kwaliteit van de verbinding. Of het nu een drukke avond is of een rustige ochtend, de snelheid en stabiliteit blijven altijd hetzelfde. Dit is voor mij essentieel, aangezien ik vaak vanuit huis werk en betrouwbare toegang tot het internet een must is. Ik hoef me nooit zorgen te maken over uitval of snelheidsverlies, en dat is een enorm voordeel.”

Jouw klantbeoordeling kun je sturen naar: langstraatglas@midden-brabantglas.nl.

Actueel